Je aanvraag is in behandeling

Stap 1

Wat kun je hierna verwachten?

Allereerst ga ik je aanmeldingsformulier bekijken en beoordelen of ik je kan helpen met jouw situatie. Je ontvangt dan een persoonlijke mail met de bevestiging voor het persoonlijke consult.

Mocht dat niet het geval zijn, dan laat ik je de reden per mail weten
en geef ik meteen advies wat je in jouw situatie kunt doen.

Als je een bevestiging hebt ontvangen, dan zal ik je bellen op het exacte tijdstip van je keuze.
Tijdens het gesprek is het belangrijk dat je in een stille ruimte zit zonder afleiding of verstoringen en pen en papier bij de hand hebt om notities te maken. Zorg er s.v.p. voor dat je niet in de auto zit of onderweg bent tijdens het bellen, want voor een persoonlijke sessie aan de telefoon is ons beider volle aandacht nodig.

Het consult duurt maximaal 45 minuten.

PS Mocht je de online sessie nog niet (helemaal) hebben bekeken,

dan kan dat hier >>

Stap 2

Bekijk deze video om te weten wat ervoor nodig is om een goede samenwerking binnen je team te krijgen met hogere resultaten.

In deze korte video zie je mijn filosofie over wat ervoor nodig is om je team beter te laten functioneren. Ik heb een aanpak ontwikkeld dat bestaat uit 3 fundamenten die zich keer op keer in de praktijk bewijzen bij mijn klanten en hun teams. Als je met deze 3 fundamenten aan de slag gaat, staat niets je meer in de weg om een top team te bereiken.

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Angela Hagen-Verdooren
AHA! Talents & Teams

Wat anderen zeggen over mijn aanpak:

Angela heeft het team HR adviseurs ondersteund bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om een goede HR business partner te zijn/worden. Zij heeft ons praktische tools en werkwijzen aan de hand gedaan waarmee de business kan worden ondersteund om op een effectieve manier invulling te geven aan het personeelsmanagement waarbij wordt aangesloten op de strategische doelen en vraagstukken van de organisatie.
Angela is een trainer/coach met goede inhoudelijke bagage en met een goed oog voor wat nodig was om het team adviseurs verder te helpen in hun ontwikkeling.

Jos Lensen, Manager P&O bij NWO

De dag is erg positief ontvangen, ook zeker bij mij.

Je merkt dat collega’s makkelijk met elkaar praten.

De drempel om feedback te geven is lager geworden.

Het team kijkt uit naar de vervolgsessie en is er ook aan toe.

 

Zorgmanager van een team verpleegkundigen

Een nuttige en waardevolle dag voor ons als team en ook voor mijzelf als persoon. Door het inzicht in voorkeursstijlen van mijn collega’s begrijp ik hun reacties beter en weet ik beter hoe ik met hen om kan gaan. We kunnen nu beter elkaars sterke punten benutten. Neem weer mee dat vertrouwen de basis is voor een goede samenwerking en dat je je kwetsbaar moet duren opstellen en elkaar kritische en opbouwende feedback kan geven om samen verder te komen. De twee trainers waren kundig, enthousiast, luisterden goed, vulden elkaar aan en hebben de dag goed begeleid.

Team bij een regionaal opleidingscentrum